Nå som vi befinner oss langt unna Frankrike skulle man ikke tro at det er så lett å oppdrive franske delikatesser, i hvertfall ikke i lille Ubud. Så feil kan man altså ta for her er det noen som har studert franske dessertklassikere. Ikke bare det, men det kan virke som at det er riktig så vellykket. Jeg kan ikke si 100% enda, for jeg har ikke rukket å smake på alle, :) men så langt er dette virkelig bra.

DSC03944

Makronene er skikkelig gode, ikke helt oppe på Pierre Hermes og Laduree nivå, men jeg vil si DSC03928veldig tett oppunder. Det aller viktigste er at de har makroner med salt karamell som i grunn er helt vidunderlig uansett hvordan du snur og vender på det. Butikken heter også Caramel (passende ikke sant?). Denne butikken er jo et funn! De har en snillere pris enn i Paris og smaker nesten lite bra så da er det bare viljestyrken som skal styre hvor mange det blir... Det kan jo bli vrient, men vi får ta det som en utfordring.DSC03937

Jeg innser at det kan være å grensen til ondskapsfullt å vise dere sånne bilder siden du kanskje ikke har en (eller mange) makron(er) i nærheten, men det er jo lørdag :) Og hvis du er en superbaker kan du jo lage deg noen?

 

DSC03945