Nå har vi hatt mye tid på oss til å finne ut av hvor vi vil dra etter Paris. Og det er nettopp derfor det har tatt litt tid, for det er ikke viljen det står på, vi vil masse vi, det er bare dette med pengene da. Jeg har jo nevnt tidligere at USA ble litt dyrere enn budsjettet tillater. Men vi hadde spart en del i Asia på forhånd og siden vi nå i Paris lager mye mat hjemme sparer vi litt her også.

IMG_1256På jakt etter et sted å bo i Italia (som var drømmen) ble vi møtt med ganske drøye priser. Vi har ikke så høye krav, men det hadde vært praktisk med et sted som er passelig sentralt så man kan handle uten å ha bil. Hvis vi må leie en bil i tillegg så blir det jo ganske dyrt. Så har vi sjekket et par steder i Polen, Athen og Amsterdam. Det er for mye å håpe på et rimelig sted å bo som er sentralt og har internett i tillegg. Vi har leita og leita begge to (det er greit for Espen har fortsatt bedre Google-skills enn meg) Men ikke noe napp dessverre. Det vil si, vi har funnet flere leiligheter som er bra og vi har også pruta de ned til en god pris, men hvis det er klart så er flybillettene dyre… Skal ikke være lett. Dessuten blir det store spørsmålet. Hva vil vi mest?

IMG_1261Vi tok så en aldri så liten parkutflukt og fant ut av det hele. Vi reiser hjem etter Paris. Så, så, vi har fortsatt ikke noe hus å bo i så vi blir nok en gang bare hjemme en kort periode. Målet nå er igjen å hilse på venner og familie hjemme. For ikke å glemme garasjen. Den skal beises, så den vil nok stjele litt av tiden vår i denne runden. Det hadde vært ypperlig med litt norsk sommer mens vi er hjemme, så hvis dere kan fikse det hadde det vært fint :)

Neste tur går altså tilbake til Asia igjen. Nærmere bestemt Bali. Ja, det er favoritten. Fra Bali skal vi se an hvor vi reiser. Det kan godt tenkes at det blir en tur til Filipinene. Ellers er det mye som fortsatt frister. India, Nepal, Burma, Japan, Singapore, New Zealand og mye mer. Det var bare det med pengene igjen da…. :)