I dag har vi testet ut hverdagen litt på ordentlig. Vi sto opp sånn passelig tidlig, frokost først så tok Espen en dukkert i bassenget og startet arbeidsdagen. Espen har jo sin vanlige jobb, men jeg har i dag startet jobben med å finne ut av hvor vi skal dra etter vi har vært i Ubud. Jeg gleder meg så veldig til Ubud så det er i grunn litt vanskelig å se for seg noe etter det enda, men den tiden kommer og da lønner deg seg at jeg har gjort litt research. Jeg prøver å finne en plass vi kan dra rett fra Bali, slipper vi flere flyturer sparer vi penger. Dit vi kommer må vi jo også ha et sted å bo, og det bør være innenfor budsjettet. Etter som tiden går blir det jo alltid vanskeligere og vanskeligere å finne gode steder til rimlige summer så det lønner seg å starte nå. Det viser seg å være bittelitt vrient å finne steder, så jeg fortsetter jobben med dette i morgen.

[caption id="attachment_61" align="alignnone" width="625"]DSC00243 Her er hotellet vi bor på nå[/caption]

Steder jeg bruker så langt er: airbnb.com hotels.com hotwire.com airasia.com tripadvisor.com Har du andre tips, er det bare å fyre løs her altså :) Ellers dro vi en tur inn til Kuta i dag for å shoppe klær til Espen. Han kjøper klær kun hvert tredje år (overdriver litt, men han gjør det bare når vi er på sånne stder som dette) så han ville ha en shorts. Det som er fint vettu, er at i de butikkene han shopper klær i her finner bestandig jeg noe også :D (sjokk! ja, jeg vet det) Så i dag finn Espen en shorts, jeg fant, en bikini, en bikinitruse til snorkle tskjorta mi, en tskjorte og to bagasje tagger. Og det beste var at ALT var på salg!DSC00236 Vi tok taxi inn til Kuta og det var fristende og be mannen om å kjøre oss til Bemo Corner. Hit tok vi nemlig taxi til når vi reiste sammen med Amund og Kathrine. Det festlige var at han rett og slett slapp oss av midt i krysset, ikke ved, rundt eller i området Bemo Corner, neida, midt i! Ler når jeg tenker på det fremdeles, det var en opplevelse. Vi tok ikke taxi hit nå da, men til et senter hvor vi trodde de solgte sim kort ( internasjonale sim kort altså), men den gang ei. Vi fant det i stedenfor å en annen sjappe. Det kortet virker i min telefon og i Espens Ipad, men ikke i Espens telefon, vet ikke hva vi skal gjore med det enda. Jag har tatt bilde av den lokale bensinstasjonen rett borte i gata også fordi jeg synes den er så festlig. Det er ikke noe spesielt med den egentlig, det er sånne overalt her, men hjemme er det jo ikke så vanlig å ha bensin stående på Absolut Vodka flasker langs veien. DSC00242