Jeg satt ved bassenget i går ettermiddag og ante fred og ingen farge før en av de som jobber på hotellet forklarte at de skulle sprøyte/røyke et eller annet i den duren mot mygg og lurte på om ikke jeg ville gå på rommet mitt. Ja, det er klart jeg vil da siden de sier i fra på forhånd pleier det å være grunn til det tenkte jeg.

På rommet sa Espen at de hadde ringt fra resepsjonen og fortalt det samme og at det var lurt å ha døren lukket. Så da satt vi der da inne på rommet til de fyret av en eller annen form for maskin som tydelig går på bensin for det luktet bensin og sprøyte middler. Jeg har jo nevnt at det er en nydelig hage her og at det er helt sikkert en meget egnet plass for mygg har vi fått erfare så at de vil sprøyte er jo okay.

Som jeg også har fortalt om er jo ikke dørene her på hotellet så veldig tette, rett og slett ikke i det hele tatt. Så de sprøyet og sprøytet og røykla og røykla, det virket som om de prøvde å få det inn på rommet vårt for det ble helt tykkt av grå røyk i hele rommet. Det luktet sterkt som man blir litt trang i panna av vettu, ikke skikkelig hodepine, men sånn vemmelig. Vi rømte inn på badet hvor det også hadde kommet litt, men ikke så mye. He he, ja så satt vi der da, men vi kunne jo ikke bli der hele kvelden. Etter maskinduringa var over gikk vi ut i rommet igjen for å se om det var bedre, men ikke noe særlig. Da var det bare å lukke opp døren og få lufta ut skikkelig. Det var en litt ekkel opplevelse, det er sikkert ikke spesiellt gunstig helsemessig å dra i seg så mye røyk av det slaget heller.

Vi satt på verandaen og ventet på at det meste skulle gi seg innendørs og så på at han ene fra resepsjonen gikk rundt i alle rom (bortsett fra vårt siden vi var hjemme) og sprayet sånn air-freshner. Festlig, problem solved liksom :)

Jeg har ikke merket noe til at det har blitt mindre mygg, men jeg håper for all del det...