DSC00097

Etter vi var hos tannlegen var vi på et kjøpesenter for å vente på at bedøvelsen til Espen skulle forsvinne så vi kunne spise litt. Det blir ikke noe shopping nå for det er ikke så mye plass i bagasjen også bør vi jo bruke pengene litt fornuftig. Likevel måtte jeg innom Gucci en tur og se om de hadde fått noe nytt og fint, helt unødvendig ærend for det har de jo bestandig, men de har en ny kolleksjon med pene sløyfer på som jeg kan drømme om :) ja ja, uansett så må man spise så mat sto øverst på lista og jammen tror du ikke jeg fant Krispy Kreme, min favoritt dounut sjappe. Jeg spiste og koste meg med 3 stykker, Espen med en. Han kunne få fler altså, men han ville ikke ha helt til jeg satt og koste meg med min siste, typisk :)

DSC00101

Etter middagen ruslet jeg innom en del av senteret som hadde ting og tang til hus og hjem og fant både sengetøy fra Calvin Klein og håndkler fra Missoni, det hadde vært noe om man slapp å betale for det :)

På kvelden fant vi ut at det hadde vært gøy med en tur på kino. I øverste etasje på samme senter hadde de kino og vi valgte The Butler. Av en eller annen grunn som jeg ikke kan forstå skal de ha det så innmari kaldt på kino, jeg hadde på meg kjole og sandaler, Espen
shorts og tskjorte og vi frøys, ikke bare jeg men Espen også, helt sant!

DSC00115

I motsetning til kino hjemme sender de har ikke bare reklame for netcom, 2 for 1 på kino (ja, jeg vet at du er lei den reklamen også) men her gidder de også å sende trailere for kommende filmer, noe som gjør at det er flere filmer jeg nå føler jeg må se :) I Tillegg til disse trailerne sendte de også (og dette kom brått på) en filmsnutt om kongefamilien i Thailand. Her har man sånn respekt for kongen at da reiser man seg opp og står mens man ser på denne. Ja, hele kinosalen stående. Tenk deg det om vi skulle hatt en sånn snutt om Harald og Sonja hver gang man var på kino og alle måtte reise seg når man så den.

De har bilde av kongen på alle pengene her i Thailand også og det er dermed forbudt å tråkke på penger for å vanære kongen. Du kan faktisk bli fengslet for det. Når vi kjøpte billett på sky-train greia her om dagen mista Espen en mynt på bakken og på ren refleks tråkket han på mynten for at den ikke skulle trille lengre. Da var det en fyr som sto ved siden av som knurra litt, oops, ikke gjør det igjen, ikke tråkk på pengene med bilde av kongen!