Dagen har kommet. Vi har pakket ned alt vi eier og vasket ned hele huset. Dette med god hjelp fra mammaene våre, så tusen takk til dere for at dere hjalp til. Mammaene er nok ikke så veldig begeistret for dette reiseopplegget, men vi kommer jo hjem igjen så jeg tror dere holdet ut også skal jeg være flik til å blogge så holder vi kontakten.

Jeg har sluttet i jobben min på Tistasenteret. Det føles veldig rart, det er liksom som hodet har fått beskjed om at det er sånn men at jeg ikke tror på det likevel. Det er så hyggelig med alle kundene som sier de vil savne meg, men jeg kommer nok til å savne dere minst like mye. Kjenner mange av dere godt nå som dere har vært hos meg i mange år og det er det som er så fint med å være frisør, jeg blir kjent med så mange fantastiske mennesker og dere lærer meg så mye underveis, jeg tenker på dere hele tiden. Vi sees nok når jeg kommer hjem igjen.

Det har vært noen veldig travle uker, både innspurten på jobb og med nedpakking av huset at alt har gått så fort og jeg har ikke hatt tid til å ta alt innover meg enda. Så nå som jeg nå har litt tid skal vi se om hodet klarer å hente seg inn igjen.